Onze praktijk

In onze praktijk helpen wij u graag onder het motto “uw tand in zorgzame hand”. Dit betekent dat wij ons best doen u vriendelijk, rustig en met zorg en aandacht te helpen, zoals wij ook zelf graag geholpen zouden willen worden. Ook voor de patiënt die wat meer tijd vraagt is er begrip en geduld.

In onze praktijk wordt algemene tandheelkunde uitgeoefend. Dit houdt in dat alle veel voorkomende behandelingen zoals instructie mondhygiëne, gebitsreiniging, het maken van vullingen, kronen, bruggen, en protheses, het trekken van kiezen en het doen van wortelkanaalbehandelingen uitgevoerd kunnen worden. Hieronder valt ook een stuk cosmetische tandheelkunde: het verfraaien van het gebit om cosmetische redenen. Wij maken tandkleurige vullingen.

Veel tandheelkundige problemen kunnen door een goede zelfzorg voorkomen worden. Wij besteden daarom aandacht aan de preventie van tandheelkundige problemen.

In de praktijk wordt veel aandacht besteed aan een goede hygiëne.

Kinderen

Kinderen zijn zeer welkom in de praktijk. Met een kindvriendelijke aanpak zijn verreweg de meeste kinderen goed behandelbaar. Wij werken bij kinderen volgens de methode  Gewoon Gaaf:  http://www.ivorenkruis.nl/index.cfm?t=keyword.cfm&folder=104

Mondhygiëniste

Op maandag, dinsdag en woensdag  is mondhygiëniste mw. S. (Shaimaa) Al-Aaraji werkzaam in de praktijk, op donderdag en vrijdag mondhygiëniste mw E.L.M. (Els) Kothuis.

(Op dit moment  is  mondhygiëniste mw M.J. (Marijke) Oprinsen afwezig)

Complexe behandelingen

Voor complexe behandelingen wordt u zo nodig doorverwezen (kaakchirurg, orthodontist, parodontoloog, endodontoloog, implantoloog). Hiervoor wordt een verwijsnetwerk onderhouden. Mw Alberga zorgt hierbij voor intercollegiaal overleg en afstemming.

Nieuwe patienten

De praktijk is open  voor nieuwe patiënten. U kunt zich inschrijven via  de knop inschrijfformulier  of aan de balie in de praktijk.